

Natto z Bacillopeptydazą F to ekstrakt z kultur nattobacillus, otrzymywany ze sfermentowanych nasion
Polityka bezpieczeństwa
Kurierem wysyłka w następnym dniu roboczym.
14 dni na odstąpienie od umowy
(Poczta Polska)
(Poczta Polska)
Ekstrakt z kultur
Natto Bacillus z peptydazą F
Zawartość netto: 60 kapsułek
Masa netto: 21,3 g
Suplement diety
Składniki: Maltodekstryna, ekstrakt z kultur Natto Bacillus z peptydazą F;
powłoka kapsułki: hydroksypropylometyloceluloza.
Zalecane dawkowanie:
1 x 2 kapsułki dziennie pomiędzy posiłkami z dużą ilością płynu. Dawkę można zwiększyć do 3 x 2 kapsułki dziennie.
Skład zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia:
Składniki |
Dawka dzienna 2 kapsułki |
Dawka dzienna 6 kapsułek |
% RWS * |
Ekstrakt z kultur Natto Bacillus w tym peptydaza F |
250 mg 9,2 U/g |
750 mg 27,6 U/g |
------ ----- |
* % Referencyjne wartości spożycia
Uwagi:
Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Pamiętaj o zrównoważonym sposobie żywienia i zdrowego trybu życia. Nie przekraczać zalecanej porcji. Suplementy diety powinny być przechowywane w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Co kryje się pod tą nazwą ?
Natto z Bacillopeptydazą F to ekstrakt z kultur natto bacillus, otrzymywany ze sfermentowanych nasion japońskiej soi wysokiej jakości i jest określany jako suplement diety. Enzym ten oczyszczany jest za pomocą filtracji, suszony sublimacyjnie i formowany do postaci kapsułek.
Wyprodukowane w Unii Europejskiej.