

Natto z Bacillopeptydazą F to ekstrakt z kultur nattobacillus, otrzymywany ze sfermentowanych nasion
Polityka bezpieczeństwa
Kurierem wysyłka w następnym dniu roboczym.
14 dni na odstąpienie od umowy
(Poczta Polska)
(Poczta Polska)
Składniki: Maltodekstryna, ekstrakt z kultur Natto Bacillus z peptydazą F
Powłoka kapsułki: hydroksypropylometyloceluloza (HPCM)
Zalecana dzienna porcja :
1 x 2 kapsułki dziennie pomiędzy posiłkami z dużą ilością płynu. Dawkę można w razie potrzeby zwiększyć do 3 x 2 kapsułki dziennie.
Natto z Bacillopeptydazą F to ekstrakt z kultur nattobacillus, otrzymywany ze sfermentowanych nasion japońskiej soi najwyższej jakości i jest określany jako suplement diety. Przypisuje mu się działania prozdrowotne i wzmacniające układ krwionośny. Natto z Bacillopeptydazą F spożywana jest przede wszystkim w Kraju Kwitnącej Wiśni, gdzie od stuleci uchodzi za korzystne dla zdrowia, w szczególności dla serca i naczyń krwionośnych
Enzymy działają przez usuwanie z krwi substancji o nazwie PAI-1, zakłócającej naturalne procesy w organizmie. Z wiekiem koncentracja PAI-1 w organizmie wzrasta i pobudza w ten sposób zlepianie się płytek krwi – a co za tym idzie, ryzyko schorzeń naczyń wzrasta.